SAVJET Telefoni
11.10.2022. 12:47:15

KAKO ODABRATI DRŽAČ ZA MOBILNI TELEFON?

1/1

Držač za mobitel za auto ili bicikl neprocjenjiv je dodatak na putovanju. Iako znaš kamo ideš, informacije iz prve ruke o stanju na cestama ili praktično hands-free telefoniranje i upravljanje glazbom putem telefona učinit će tvoje putovanje ugodnijim. Izbjegni opasnu potragu za svojim telefonom na kontrolnoj ploči ili na suvozačevom sjedalu i uvijek imaj sve na vidiku.

  • Nikolina, urednica na Jeftinije.hr
  • Vrijeme čitanja: 3 min

 

Indeks

  1. Vrste proizvoda
  2. Kako odabrati
  3. Dodaci
  4. Najčešće postavljano pitanje

 

Vrste proizvoda

Auto držač za telefon

  • Auto magnetni držač radi s pločicom koju umetneš ispod maske telefona ili zalijepiš direktno na nju. Dakle, ne moraš brinuti o dimenzijama držača niti se baviti dugotrajnim pričvršćivanjem.
  • Nosač za automobil na staklo je pričvršćen vakuumskom ili ljepljivom trakom tako da je telefon jasno vidljiv. Većina ovih nosača također se može pričvrstiti na kontrolnu ploču ako ne želiš zaklanjati pogled na cestu.
  • Auto nosač na ventilacijsku rešetku idealan je ako često mijenjaš automobile ili ako jedan automobil koristi više osoba u kućanstvu. Lako ga možeš umetnuti u rešetku i ponovno izvaditi bez dodatnog kompliciranog postavljanja i lijepljenja.

 

Nosač za bicikle i motocikle

Držač mobitela za bicikl ili motocikl koji se pričvršćuje na upravljač olakšava putovanje vašim čeličnim konjićem uz navigaciju. Pri odabiru pripazi na veličinu ili razmak držača – mora biti dovoljno velik da sigurno stane u tvoj tip telefona.

 

Držač za ruke

Držači za mobitele koriste se u sportu, planinarenju i na poslu. Možeš birati i između sportskih maskica za mobitele koje možeš zakačiti oko ruke kako ti ne bi smetale dok trčiš. Glavna razlika u odnosu na držače za ruke je u tome što telefonom u sportskoj futroli ne možeš upravljati ili ga možeš kontrolirati samo u ograničenoj mjeri.

 

PopSockets držač

Takozvani PopSockets su držači za prste koji olakšavaju držanje ruku dok fotografiraš ili pregledavaš po internetu.

 

Podesivi nosač

Fleksibilni držači za mobitele mogu se prilagoditi i mijenjati tako da stanu praktički bilo gdje - na kontrolnu ploču automobila, na upravljač, na monitor ili čak na okvir kreveta.

 

Držač s bežičnim punjenjem

Bez obzira tražiš li držač za auto ili na stolu, funkcija bežičnog punjenja uvijek će ti dobro doći, no ne zaboravi da tu funkciju mora podržavati i tvoj telefon.

 

Kako odabrati

Za nosače koji drže uređaj s ručkama ili gumicama duž rubova zaslona, uvijek usporedi maksimalnu i minimalnu veličinu nosača s dimenzijama telefona. Trebao bi udobno stati u ručke, ali ne kliziti kako ne bi pao.

 

Prilikom odabira autodržača razmisli o tome mijenja li vozilo često vozače – tada je prikladniji univerzalni držač s magnetskim pričvršćivanjem. Ako često mijenjaš nekoliko vozila, razmisli o nosaču s priključkom za rešetku - lako ga možeš uzeti i prebaciti u drugo vozilo. Ako biraš nosač za bicikl ili motocikl, pobrini se da je nosač prilagođen dimenzijama vašeg upravljača.

 

Dodaci

 

Najčešće postavljano pitanje

Kako mogu znati je li nosač prikladan za moj telefon?

Kod magnetnih nosača ne moraš brinuti o dimenzijama, magnetsku pločicu pričvrsti na telefon (tako da je zalijepiš ili umetneš ispod maske telefona). Za nosače s krakovima koji drže uređaj, usporedi minimalni i maksimalni raspon; ako mu tvoj telefon odgovara (također uzmi u obzir kućište), držač mora biti kompatibilan.

 

→Pogledaj nosače za telefon za auto na Jeftinije.hr

 

Dodatno čitanje

Dodatno pročitaj naš vodič za odabir mobitela.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe