Koševi za smeće

(1354 proizvoda)

U posljednjih nekoliko godina, koševi za smeće su puno napredovali od običnih kanti s vrećicom za smeće. Na Jeftinije.hr nude se različiti modeli koji su pogodni za sve namjene i za različite prigode. Ovdje možeš pronaći sve, od obične kantice preko koša s različitim pretincima za odvajanje otpada, pa do složenih košara koje su pogodne za kampiranje.

Najveći izbor je među običnim košarama za smeće. Najviše se razlikuju po dimenzijama - od malih stolnih koševa do velikih kanti za smeće. Razlikuju se i s obzirom na materijal. Uglavnom su izrađene od plastike ili metala. Među njima se nalaze uredski koševi za smeće, kao što su koševi za mješoviti otpad koji se može staviti sa unutarnje strane vrata ispod sudopera.

Možeš se odlučiti za koš s poklopcem ili bez. Koševi za smeće s poklopcem se razlikuju u načinu otvaranja. Najčešći su oni koji se otvoraju na pedalu. To je najudobniji način za otvaranje kante, jer nema potrebe saginjati se. Neki koševi imaju poklopac s njihalom, koji je potrebno samo lagano odmaknuti. Naravno, ima i onih s običnim poklopcem kojeg jednostavno digneš rukom.

Sve popularniji su koševi s više ladica. Ovi koševi mogu ti u potpunosti olakšati odvajanje skupljenog smeća i vrlo su ekološki i praktični za korištenje. Čak i među njima možeš birati između raznih veličina i oblika te odabrati onaj koji će najbolje odgovarati tvojim potrebama.

Među manje uobičajenim oblicima kanta za smeće spadaju sklopivi prijenosni koševi, koji su vrlo korisni za kampiranje ili vrtne zabave i piknike. U principu to je prijenosni stalak, na kojeg staviš vrećicu za smeće. Kada je zabava gotova, vrećicu s smećem digneš i baciš u kontejner, a stalak jednostavno složiš i odneseš kući.

Ako puno putuješ autom, mogu ti dobro doći automobilske kante za smeće. Staviš ga u kabinu i ima poklopac koji sprječava da se smeće pri nekom oštrijem zavoju razleti po autu. S obzirom da je prijenosan, omogućava ti da ga koristiš u različitim automobilima i to samo kada ti je zaista potreban.

Sve takve i druge koševe za smeće možeš naći na Jeftinije.hr po najboljim cijenama različitih trgovina.

Prikaži više
1354 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe