Kupaonski tepisi

(379 proizvoda)

Kupaonski tepisi su kategorija mekanih, upijajućih tepiha posebno dizajniranih za korištenje u kupaonici. Dolaze u raznim oblicima, veličinama i materijalima kako bi nadopunili različite stilove uređenja kupaonica. Često se postavljaju ispred umivaonika, tuša ili kade kako bi pružili ugodnu i sigurnu površinu za izlazak iz kade ili tuša. 

Neki kupaonski tepisi imaju protukliznu podlogu za sprječavanje nezgoda. Osim toga, mogu pomoći u apsorpciji viška vode i održavati podove kupaonice suhima. Bez obzira tražiš li luksuzan dojam ili jednostavnu i praktičnu opciju, kupaonski tepisi bitan su dodatak svakom kupaonskom prostoru.

 

Najbitniji savjeti za odabir kupaonskih tepiha

 

  • Odaberi različite materijale za kupaonske tepihe kao što su pamuk, poliester, mikrovlakna ili bambus

Uobičajene opcije uključuju poliester s pamukom, čisti pamuk ili mikrovlakno. Poliesterski tepisi popularni su zbog svojih svojstava brzog sušenja i otpornosti na upijanje vlage iz zraka. S druge strane, pamučni tepisi nude prirodniji osjećaj bolji za tvoju kožu. Proizvodi od mikrovlakana su funkcionalni i pružaju meku teksturu koja daje ugodan osjećaj. Također dobro upijaju vlagu, što ih čini prikladnima za gotovo sve kupaonice.

 

  • Eksperimentiraj s raznim bojama i uzorcima i uredi kupaonicu sa stilom

Boja tvojeg kupaonskog tepiha trebala bi nadopuniti cjelokupni ambijent tvoje kupaonice. Svijetli tepisi mogu dodati toplinu i karakter tvom kupaonskom prostoru. Za manje izražajne kupaonice, tamnije boje mogu stvoriti privlačan izgled. Razmisli o tepisima sa uzorkom s obje strane koji se mogu okrenuti za svjež izgled.

 

  • Razmisli o dodavanju protuklizne podloge i spriječi nezgode na mokrim područjima

Većina kupaonskih tepiha ima protuklizne značajke na donjoj strani kako bi se osigurala sigurnost nakon izlaska iz kade.

 

  • Istraži različite oblike i veličine kupaonskih tepiha koji će odgovarati svakom prostoru

Pravokutni tepisi popularni su zbog svoje svestranosti no i okrugli oblici također su danas sve više trendovski izbori. Veličinu tepiha treba odabrati u skladu s dimenzijama tvoje kupaonice. Za WC školjke možeš odabrati posebno udubljene tepihe koji im svojim oblikom savršeno odgovaraju. 

 

  • Istraži opcije koje se mogu prati u perilici za jednostavno čišćenje i održavanje

Većina tepiha za kupaonicu se jednostavno može prati u perilici rublja, što ih čini praktičnima za korištenje. Međutim, važno je zapamtiti da vlaga prikupljena ovim tepisima može postati leglo gljivica, ali i bakterija zato ih je potrebno redovno čistiti i prati na oko 40 stupnjeva.

Prikaži više
379 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe