Dodaci za energiju

(33 proizvoda)

Prehrambeni dodaci za podizanje energije idealni su za sve pojedince koji su izloženi stresu, za one koji se nezdravo i neredovito hrane ili za sve one koji su u neprestanom nedostatku vremena. Sve navedeno u kombinaciji sa onečišćenjem zraka stvara idealne uvjete za gubitak energije. Kako bi pomogli organizmu da brzo i lako uspostavi energetsku ravnotežu dobro je ponekad posegnuti za prehrambenim dodatkom za podizanje energije.

Takvi prehrambeni dodaci uglavnom su sastavljeni od jednostavnih šećera koji omogućuju brzu apsorpciju u tijelu i sadrže sve hranjive tvari koje podižu razinu energije. Često sadrže sastojke poput matične mliječi, različite super namirnice, vitamine i minerale. Vrlo je važno kod konzumacije ovakvih dodataka prehrani ne prijeći propisanu količinu jer time možemo ozbiljno ugroziti svoje zdravlje.

Svake dodatke prehrani treba pažljivo birati s obzirom na njihov sastav, dodaci za podizanje energije često sadrže kofein, guaranu ili druge energijom bogate tvari koje mogu utjecati na srčani ritam, izazvati nesanicu ili na neki drugi način naštetiti organizmu, posebno kroničnih bolesnika. Ipak pravilan odabir dodatka i konzumacija u skladu s preporukama pomoći će spriječiti izmorenost, smanjiti anemičnost, prevladati svakodnevne fizičke i psihičke izazove te očistiti i osnažiti organizam.

Prikaži više
33 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe