Dodaci za ljepotu

(250 proizvoda)

Prehrambeni dodaci ne služe samo poboljšanju imuniteta i lakšem obavljanju različitih fizičkih funkcija, primjereni su i potrebni kao dodaci za ljepotu, za ljepši i zdraviji izgled kože, kose, noktiju i drugih dijelova tijela. Većina proizvoda se sastoji od super namirnica i sličnih kvalitetnih sastojaka koji pomažu u održavanju ili postizanju zdrave i sjajne kože, brinu za zdrave i jake nokte i kosu, sprječavaju raspucane nokte, ispadanje ili pucanje kose. Ukratko, tijelu donose sve potrebne nutrijente koje ga čine zdravim i lijepim.

Starenjem stanje naše kose, kože i noktiju slabi i od 30. godine javljaju se prvi znaci starenja kose i noktiju, prve bore oko usana, očiju i na dekolteu. Kod velike većine žena koža postaje sve slabije zategnuta, javlja se celulit i strije i sve sporije obnavljanje kože i zacjeljivanje ranica. Muškarci se obično susreću s preranim ispadanjem kose i ćelavošću čemu su nerijetko izložene i pripadnice ljepšeg spola.

Upravo zato je važno pomoći koži u stvaranju kolagena i drugih sastojaka koji pomažu našem tijelu u sporijem starenju. Među prehrambenim dodacima za ljepotu ubrajamo MSM minerale, selen, cink, proizvode koji izravnavaju kožu i uklanjanju bore, proizvode za jačanje kose i noktiju, proizvode koji sprječavaju ispadanje kose, proizvode za ljepšu i sjajniju kožu, za manje celulita, one s koenzimom Q10 i različitim algama za detoksikaciju.

Prikaži više
250 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe