Dodaci za rasvjetu

(1540 proizvoda)

Ako trebaš dodatnu opremu za rasvjetu u svom domu, malo pretraži internet stranicu Jeftinije.hr na kojoj ćeš naći veliki izbor dodatne opreme po povoljnim cijenama. Možeš birati između različitih ispravljača, profila za LED trake, senzora, prekidača, okvira prekidača, prigušivača, daljinskih upravljača, ...

Ako u svom domu koristiš rasvjetu s LED tehnologijom, onda ti je potreban ispravljač. Ispravljač ili transformator je uređaj koji mijenja mrežni napon od 220V u 12V jer je to prikladno za LED svjetla. Ispravljač odabireš prema njegovoj jakosti tako da bude u skladu s potrebama tvojih LED lampi. Za podžbuknu ugradnju ispravljača trebaš pogodni nosač kojeg također možeš pronaći u dodacima za rasvjetu. Budući da su Ispravljači raznih veličina i oblika, točno odaberi odgovarajući nosač, koji u potpunosti odgovara tvom ispravljaču.

Ako planirate za rasvjetu u svom domu koristiti LED trake, onda će ti vjerojatno dobro doći i profili za te trake. Oni ti pomažu postići učinak nevidljivosti trake kako bi izgledalo kao da je svjetlost dolazi niotkuda i zrači iz zida. Nosači za LED trake su izrađeni od različitih materijala, dakle, odaberi onaj koji najbolje odgovara tvojoj unutarnjoj opremi.

Senzori pokreta omogućuju automatsko paljenje svjetla, što može biti vrlo praktično noću. Kod prekidača možeš odabrati obični prekidač ili prekidač s prigušivačem. To može biti vrlo korisno u višenamjenskih prostorijama gdje u različitim prigodama trebaš različite razine osvjetljenja. Za ugradnju prekidača na zid, naravno, trebaš odgovarajuće kućište za prekidač.

Vrlo zgodo je ako možeš upravljati svim funkcijama svijetla iz svog naslonjača. To ti omogućuje daljinski upravljač s kojim svjetlo lako upališ, ugasiš, proizvoljno pojačavaš i mijenjaš boje, ako tvoja rasvjeta ima te funkcije.

Sve te i druge dodatke potraži na Jeftinije.hr gdje ti je najbolja cijena zajamčena.

Prikaži više
1540 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe