Igračke za pse

(1895 proizvoda)

Da li tvoju kuću pazi četveronožni prijatelj? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj pseći prijatelj bude razigran, veseo i raspoložen. U tome ti svakako mogu pomoći igračke za pse, koje su pogodne kako za mladunce, tako i za one malo veće četveronošce. Jer: najbolji prijatelj zaslužuje najbolje! Zato provjeri što smo ti pripremili pod kategorijom Igračke za pse na najvećem portalu za uspoređivanje Jeftinije.hr, gdje svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brandovi, najveći proizvođači, trgovine i trgovački posrednici igračaka za pse. Osiguraj svom kućnom ljubimcu igračku, koja će mu uljepšati svakodnevicu i pružiti više veselja, dobre volje, a otklonit će mu trenutke dosade, dok se ti pobrineš za druge poslove u kući.

Među igračkama za pse se mogu pronaći meke loptice, gumene svinjice, pa frizbiji, palice, jute sa dvije ili više kugle, plišani majmunčići, žabe i ostale životinje. Igračke za pse posebno dolaze do izražaja kod štenaca, ali sve više postaju neophodne i za odrasle pse, kao i one koji vrijedno pohađaju školu za pse.

U svakom slučaju: osiguraj svom kućnom ljubimcu razigranu i veselu svakodnevicu, a sa njim se lako možeš i ti zabaviti. Naime, najlakši način da to radite zajedno je pribjeći hvatanju svih vrsta grančica i psećih loptica. Psi predstavljaju onu vrstu životinja koju uvijek vodi nagon za lovom i zato je njih lako, gdje god da si, nadgledati pri hvatanju i donošenju raznih predmeta, kao što su loptice, grane ili papuče. Međutim, da tvoje papuče i drugu obuću ne bi raznosio po kući, stanu, vrtu ili terasi, bolje je da mu osiguraš gumene igračke, loptice, kao i ostale igračke za pse, pogodne za igru lova i donošenja, i možeš lako osigurati takvu igračku za pse koja će imati i otvor za poslastice, a koja će biti napravljena u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, od neškodljivih i za psa prijatnih materijala.

Prikaži više
1895 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe