Držači za mobitel u autu

(759 proizvoda)

Držači za mobitel za auto su dodaci dizajnirani za sigurno držanje pametnog telefona na mjestu tijekom vožnje. Dolaze u različitim izvedbama, uključujući držače za kontrolnu ploču, za ventilacijske otvore i držače na vakuumskoj čašici. Ovi držači pružaju siguran i praktičan način korištenja GPS navigacije, upućivanja poziva bez upotrebe ruku ili upravljanja glazbom dok ne skidaš pogled s ceste. Neki modeli također nude podesivost ili mogućnosti rotiranja kako bi se prilagodili različitim veličinama i usmjerenjima telefona. Ključno je odabrati držač za mobitel koji je kompatibilan s unutrašnjosti tvojeg automobila i zadovoljava tvoje specifične potrebe za praktičnošću i sigurnošću.

Neki držači za automobil također nude dodatne značajke poput bežičnog punjenja ili podesivih kutova gledanja. Uz držač za mobitel u automobilu, možeš zadržati ruke na volanu i svoju pozornost na cesti, dok i dalje imaš jednostavan pristup funkcijama svog telefona. Odaberi držač za automobil koji je kompatibilan s modelom tvojeg telefona i koji odgovara tvojim željama i potrebama.

 

Postoje različite vrste auto držača za mobitele. Neki uobičajeni tipovi uključuju:

Magnetski držači za automobil: Ovi držači koriste magnete za sigurno držanje telefona na mjestu. Često dolaze s magnetskom pločicom koju možeš pričvrstiti na stražnju stranu telefona ili maske za telefon. Dakle, ne moraš se baviti dimenzijama držača niti brinuti o dugotrajnoj montaži.

Automobilski držači za ventilaciju: Ovi se držači pričvršćuju na ventilacijski otvor u tvojem automobilu i sigurno drže tvoj telefon. Lako se postavljaju i uklanjaju. Idealan je ako često mijenjaš automobile, ili ako jedan automobil koristi više osoba u kućanstvu.

Automobilski držači za montažu na kontrolnu ploču: Ovi se držači pričvršćuju na kontrolnu ploču automobila pomoću ljepila ili vakuumskih čašica. Pružaju stabilnu i sigurnu mogućnost postavljanja tvog telefona.

Automobilski držači za montažu na vjetrobransko staklo: Ovi se držači pričvršćuju na vjetrobransko staklo tvojeg automobila pomoću vakuumskih čašica. Omogućuju jasan pogled na telefon tijekom vožnje. Većina ovih vrsta nosača također omogućuje montažu na kontrolnu ploču ako ne želiš ograničiti pogled na cestu.

Automobilski držači za utor za CD: Ovi držači se uklapaju u utor za CD u tvom automobilu i pružaju praktičnu i stabilnu mogućnost postavljanja za telefon.

Držači za čaše u automobilu: Ovi držači stanu u držač za čaše u automobilu i pružaju sigurnu i lako dostupnu mogućnost postavljanja za tvoj telefon.

Prikaži više
759 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe