Držači za mobitel

(532 proizvoda)

Držači za mobitele

Držač mobitela za auto ili bicikl neprocjenjiv je alat na putovanjima. Iako znaš kamo ideš, informacije o prometnoj situaciji iz prve ruke ili praktično rukovanje hands-free pozivima i upravljanje glazbom s tvog telefona učinit će tvoje putovanje ugodnijim. Neka ti uvijek sve bude jasno vidljivo.

 

Nosač mobitela za bicikl i motocikl

Držač mobitela za motocikl ili bicikl koji pričvrstiš na upravljač, olakšat će ti putovanje. Pri odabiru pripazi na veličinu ili razmak držača - mora biti dovoljno velik za tvoj tip mobitela za sigurno i čvrsto prianjanje.

 

Držač mobitela za ruku

Držači za ruku koriste se u sportu, turizmu, ali i na poslu. Možeš birati i između sportskih futrola za mobitele koje se mogu pričvrstiti oko ruke kako bi ti trčanje bilo ugodnije. Imaju na umu da se mobitel ne može kontrolirati u sportskoj futroli ili može, no u ograničenoj mjeri.

 

PopSockets držač za mobilni telefon

Takozvani PopSockets su držači telefona za prste, za lakše rukovanje prilikom snimanja ili samo surfanja internetom. Držači druge generacije, s oznakom PopGrip Gen.2, imaju dio koji se može promijeniti ili maknuti, dok je originalna verzija Original PopGrip.

 

Fleksibilni držač za mobilni telefon

Fleksibilni držači za mobitele mogu se prilagoditi i modificirati tako da se mogu držati praktički bilo gdje - na kontrolnoj ploči automobila, na upravljaču, na monitoru ili čak na okviru kreveta.

 

Držač za mobitel s bežičnim punjenjem

Bez obzira tražiš li držač za mobitel za auto ili za radni stol, funkcija bežičnog punjenja je uvijek korisna - ali imaj na umu da tvoj telefon također mora podržavati ovu funkciju.

 

Posjeti naš vodič Kako odabrati držač za mobilni telefon, gdje ćemo ti dati nekoliko savjeta o tome na što trebaš paziti pri kupnji.

Prikaži više
Savjeti 0
532 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe